Περιγραφή Εταιρείας

Η Firstaider αποτελεί μια εταιρεία εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες εκπαιδευτές ενηλίκων, με εξειδίκευση στις Πρώτες Βοήθειες και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία τους, τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε οργανισμούς κι επιχειρήσεις.
Στόχος και όραμά μας, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών να ενταχθούν στην κουλτούρα της ελληνικής κοινωνίας, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να είναι σε θέση να βοηθήσουν, σε μια έκτακτη ανάγκη.

Βασικός άξονας δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι η παροχή εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών με διεθνή πιστοποίηση, σε επιχειρήσεις, οργανισμούς αλλά και ιδιώτες, στο χώρο τους, ημέρες και ώρες που εξυπηρετούν.

Η εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας, δεν προσφέρει απλά μια ενημέρωση, αλλά και δεξιότητες που μπορούν να σώσουν ζωές. Εκτός από την εναρμόνιση με τις νομικές απαιτήσεις, είναι μία επένδυση που δείχνει τη δέσμευση στην ασφάλεια και την ευεξία των εργαζομένων και καλλιεργεί μια κουλτούρα ενότητας, φροντίδας και υποστήριξης.

Η εταιρεία μας, παρέχει προγράμματα πρώτων βοηθειών με διεθνή πιστοποίηση της Rescue Training International, που καλύπτουν όλο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου. Έτσι, έχοντας την εμπειρία αλλά και τον τρόπο, οργανώνει και διεξάγει εκπαιδεύσεις παροχής Πρώτων Βοηθειών υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία διακρίνεται για την ευελιξία της στη διαμόρφωση του προγράμματος ανάλογα με την επιχείρηση και το μέγεθος της.

Μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις σε μικρές επιχειρήσεις όπως γυμναστήρια και βρεφονηπιακούς σταθμούς, αλλά και σε πολυεθνικές εταιρείες ή επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και σχετικά υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία εξεύρεσης ελεύθερου χρόνου των ενδιαφερόμενων ή τη μετακίνησή τους σε εκπαιδευτικά κέντρα, η Firstaider.gr πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο σπίτι, για όλη την οικογένεια.

Τέλος, στο πλαίσιο των παροχών της, η Firstaider.gr προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη, σχετικά με την αγορά εξοπλισμού Πρώτων Βοηθειών (π.χ. φαρμακείο, Αυτόματο Απινιδωτή κ.α.), μέσω δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Social Media

Επικοινωνήστε με την Εταιρεία

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    Στην Find 2Grow δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας

    Μαργαρίτα Χατζημικέ (Υπεύθυνη Οργάνωσης)
    Λευτέρης Γκύζης (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης)